Huldiging jubilarissen 27-8-2021.

07-09-2021

Huldiging jubilarissen.

Het is een regel dat tijdens onze jaarconcerten leden die 25 jaar of langer zingen bij “Inter Nos gehuldigd worden. Echter in de coronatijd was er zowel in het voorjaar van 2020 als in 2021 geen jaarconcert en is er ook niet opgetreden.
Om de heugelijke feiten niet zomaar voorbij te laten gaan heeft het bestuur besloten de beide jubilarissen alvast te huldigen tijdens onze 1ste gezamenlijke repetitieavond na het corona tijdperk en dat was op vrijdagavond 27 augustus bij de Mattelier in Groenlo.

De eer viel te beurt aan Herman Aagten, die reeds 40 jaar lid is van “Inter Nos” en Berry Nijhoff, die in 2020 al 25 jaar lid was van “Inter Nos”.
Op de avond werden de heren kort toegesproken door Henk Bos als lid van het bestuur en werden hun de insignes opgespeld.
Uiteraard werden de heren door het koor toegezongen, waarbij de jubilarissen als volleerde dirigenten fungeerden en er zin in hadden.
We hopen dat er tijdens het jaarconcert in 2022 meer aandacht aan geschonken kan worden.
Herman en Berry van harte gefeliciteerd met het respectievelijk 40-jarig en 25-jarig jubileum en we hopen dat jullie nog lang bij “Inter Nos” mogen blijven zingen.