Voorjaarsconcert 30-3-2023

Het Jaarconcert van mannenzangvereniging “Inter Nos” op 30 maart 2023.

 

Het jaarconcert van mannenzangvereniging “Inter Nos” uit Groenlo, wordt dit jaar gehouden op donderdagavond 30 maart 2023 van 20.00 uur tot 22.30 uur bij City Lido in Groenlo. Als gast zal dit keer optreden het kleinkoor “Second Edition”.

Gedurende de corona periode was het helaas niet mogelijk om een jaarconcert te verzorgen. Ook tijdens het 75-jarig bestaan in 2021 was het “Inter Nos” niet gegund om een jaarconcert te organiseren.
Gelukkig is het inmiddels zover dat de corona wat naar de achtergrond is verdwenen en een jaarconcert nu wel doorgang mag vinden.

“Inter Nos” zal tijdens het concert een compleet nieuw repertoire ten gehore brengen t.o.v. vòòr de coronaperiode. Tijdens de corona periode was het niet altijd mogelijk om te repeteren, maar ondanks dat is het toch gelukt allemaal nieuwe stukken in te studeren.
Uitzondering daarbij is het “Inter Nos” lied.
O.a zal gezongen worden de Pastorale van Ramses Shaffy en Liesbeth List, California dreaming van de Mama’s en Papa’s, Country roads van John Denver, Yesterday van de Beatles, enz.

Mannenzangvereniging “Inter Nos” staat onder leiding van dirigente Esther Gotink-van der Heijden met aan de piano de opvolger van Joop Abbink, Gerard Geurts.

Als gast zal dit keer optreden “Second Edition” uit Lichtenvoorde. “Second Edition” is een kleinkoor, dat als doel heeft om mensen in het publiek te raken met hun zingen. Het koor telt 13 leden en zingt meerstemmig, zowel a-capella als met pianobegeleiding. Het koor zingt liederen uit lang vervlogen tijden en ook tijdloze popsongs. “Second Edition” zal ongetwijfeld een geweldige vocale bijdrage leveren aan dit jaarconcert.
Het repertoire zal divers zijn. O.a. zullen gezongen worden A million dreams uit de film The Greatest Showman, Streets of London van Ralph McTell, Don’t give up on me van Andy Grammar, enz.

Esther en Gerard

Esther Gotink-van der Heijden is naast dirigente van “Inter Nos” ook dirigente van “Second Edition”.
De pianist is normaliter Dennis Vallenduuk.

Helaas kan hij er niet bij zijn en zullen zijn taken worden overgenomen door Gerard Geurts, de pianist van “Inter Nos”.

Aan het eind zal samen gezongen worden We’ll meet again.

Tijdens de pauze vindt er een verloting plaats.

Wij nodigen u van harte uit om dit jaarconcert bij te wonen.
De toegang is gratis. De zaal is open om 19.30 uur.