“Dames Inter Nos”

Laatste nieuws
UITNODIGING DAMES INTERNOS

I.v.m. het corona virus zal onze activiteit op 1 april a.s. helaas NIET doorgaan.
Te zijner tijd zullen we jullie bericht doen voor een nieuwe datum.

Hierbij nodigen wij jullie uit voor een gezellige avond op woensdag 1 april 2020 (geen grap) om 19.30 uur bij City Lido.
Wat we gaan doen houden we nog even geheim.

Willen jullie voor 20 maart a.s. doorgeven of je wel of niet komt i.v.m. de activiteit.  Graag snoeischaar en/of combitang meenemen.
Tot dan!
Groetjes,
Ellen Hoog Antink, tel. 06-23002603
Kitty te Brake, tel. 0544-487957

Algemeen

Sinds oktober 1986 heeft mannenzangvereniging “Inter Nos” ook een groep dames die 2 keer per jaar voor
een gezellige avond bij elkaar kwamen.
Het is ontstaan op het veertig jarig jubileum van “Inter Nos” toen door de dames van de leden een voordracht werd ingestudeerd en het contact met elkaar reuze gezellig was.
Iedereen was van mening dat we als dames ook af en toe iets moesten organiseren en dat is dan ook rond april en oktober altijd geregeld.
De bijeenkomsten zijn heel verschillend van aard zoals bowlen, bloemschikken, wijnproeven, bezoek aan cactustuin, bonbons maken, enz. en dat het altijd gezellig is blijkt wel uit de grote opkomst. Zelfs als de echtgenoot geen lid meer is van de mannenzangvereniging “Inter Nos” kunnen de dames toch bij de damesgroep blijven en dat gebeurt in de meeste gevallen dan ook altijd en dat zegt genoeg.

Op woensdag 7 maart 2018 is er, middels stemmen afgesproken, dat we voortaan 1x per jaar een gezellige avond houden en de contributie verhoogd zal worden naar € 25,00 per jaar, zodat we iets meer te besteden hebben.

Tevens zullen wij, Ellen Hoog Antink en Kitty te Brake, met eventueel hulp en ideeën van anderen jaarlijks de organisatie op ons nemen. Het is tevens de bedoeling dat wij ook de kas- en ledenlijst bijhouden. Een en ander in overleg met de penningmeester van “Inter Nos”.

Op dit moment bestaat de groep uit 46 dames en in oktober 2016 bestond “Dames Inter Nos” 30 jaar.

Zijn er nog dames van een “Inter Nos” lid, die bij de club willen komen, dan zijn ze van harte welkom en kunnen zich melden bij de secretaris van “Inter Nos” de heer Jaap van Sluis, tel. 0544-377812.

Archief

Woensdag 10 april 2019.

UITNODIGING DAMES INTERNOS

Hierbij nodigen wij jullie uit voor het jaarlijkse uitje op woensdag 10 april a.s.
vanaf 19.30 uur, bij het City Centrum.
We kunnen alvast verklappen dat jullie niet veel moeten eten…

Indien je niet kunt dan graag je afmelden voor woensdag 3 april a.s.

We hopen dat het een gezellige avond wordt.

Tot 10 april a.s.!

Groetjes, Ellen & Kitty
E-mail Ellen: berryhoogantink@kpnmail.nl. Tel. 463235
E-mail Kitty: tk@lijbrandt.nl. Tel. 487957

Woensdag 7 maart 2018.
Op de eerste plaats hebben we ​woensdag 7 maart 2018 een gezellige en geslaagde bingo avond gehad met Guus te Molder.

Verder willen we iedereen informeren over wat er is afgesproken tijdens deze damesavond, omdat er enkele dames niet waren.
Middels stemmen is afgesproken dat we voortaan 1x per jaar een gezellige avond houden en de contributie verhoogd zal worden naar € 25,00 per jaar, zodat we iets meer te besteden hebben.
Tevens zullen wij met eventueel hulp en ideeën van anderen jaarlijks de organisatie op ons nemen. Het is ook de bedoeling dat wij de kas- en ledenlijst bijhouden. Een en ander in overleg met de penningmeester van “Inter Nos”.

Groetjes, Ellen Hoog Antink & Kitty te Brake.

Woensdag 17 mei 2017.
Op woensdag 17 mei 2017 was er een leuke bijeenkomst in de ontmoetingsruimte van “Het Kwartier” van woonzorgcentrum “De Klokstee” in Hengelo (Ov).
De avond werd ingevuld door Thea Kroeze uit Vroomshoop. Zij is oud presentatrice bij RTV-Oost en oud directrice van het van Deinse instituut (kenniscentrum voor oude Sallands/Twentse gebruiken en heemkunde).  Zij verzorgt lezingen over geschiedenis, volkskunde en religie en weet veel van de Twentse keuken.  Ook staan enkele kookboeken op haar naam.
Natuurlijk werd tussendoor gedacht aan een drankje en een hapje.
Met dank aan de organisatie de dames uit Hengelo en Haaksbergen.

Woensdag 23 november 2016.
Woensdag 23 november 2016 zijn de “Dames Inter Nos” uit eten geweest. Dit ter ere van het 70-jarig bestaan van mannenzangvereniging “Inter Nos” en het 30-jarig bestaan van “Dames Inter Nos” zelf. Het was een gezellige aangelegenheid en de dames hebben zich laten verrassen door de heerlijkste “kleine gerechtjes”, die men kon kiezen uit een mooie kaart. Dit alles bij Chinees Indisch Speciaal Restaurant “Nieuw Paradijs” in Eibergen.

Met dank aan de organisatie Vera Harmsen, Ria Wolters en Marga Schilderink.
Zie de onderstaande foto’s.

Nieuws

Lichtmonument Holocaust Groenlo 26 en 27-1-2020

Lees meer..

Keuzenummers Jaarconcert 16-4-2020

Lees meer..
Nieuwsarchief

Agenda