Repetities / Lid worden

Nieuwe leden zijn altijd welkom

Hou je van zingen, kom vrijblijvend op een repetitieavond van ons koor.
Luisteren, genieten en sfeer proeven is het belangrijkste wat je moet doen op zo`n avond. Daarna beslis je zelf of je mee wilt gaan zingen.

De repetities worden gehouden op donderdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in zaal de Pelikaan van City Lido aan de Kerkstraat 8 te Groenlo.

Naast het pure en ontspannen genieten van het meedoen bij mannenzangvereniging “Inter Nos” is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid en onderlinge contacten. In de pauze is er gelegenheid om een consumptie te nuttigen. Zo kun je in gesprek komen met andere leden van het koor, die jouw graag wegwijs maken.

Heb je interesse?

Schroom niet en kom op donderdagavond.
Je wordt van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend een repetitie van ons koor bij te wonen, wij zullen je graag ontvangen. Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om 3 maanden gratis op proef mee te zingen. Als je na deze periode (of eerder) enthousiast bent geworden voor de koorzang kun je officieel lid worden van onze vereniging. De contributie bedraagt € 44,00 per kwartaal.

Als je officieel lid bent geworden van mannenzangvereniging “Inter Nos” wordt aan jouw door de vereniging een drie-delig kostuum èn een zomerkostuum verstrekt. De kostuums worden geleverd door Gunnewijk Mode en de schoenen door Hans Rouwmaat Schoenen.

Jouw partner kan lid worden van de damesclub van “Inter Nos”. Hiervoor verwijzen wij je naar de button “Dames Inter Nos”.

Voor meer informatie over het City/Lido:

info@citylido.nl
www.citylido.nl

Nieuws

Lichtmonument Holocaust Groenlo 26 en 27-1-2020

Lees meer..

Keuzenummers Jaarconcert 16-4-2020

Lees meer..
Nieuwsarchief

Agenda