Zomerconcert 10-07-2022

 

Vanwege het grote aantal coronabesmettingen en de voorzichtigheid hieromtrent kunnen de concerten, zowel op de markt als bij Marveld, géén doorgang vinden en zijn afgelast!

Op zondag 10 juli 2022 zal mannenzangvereniging “Inter Nos” een zomerconcert verzorgen op Camping Marveld in Groenlo.
Dit zal het 2de concert zijn na ongeveer 2 jaar niet te hebben kunnen optreden i.v.m. corona. Het 1ste optreden is een “inzingconcert” op diezelfde dag ’s middags om 12.30 uur op de markt in Groenlo. Dit naar aanleiding van de braderiedag.
Mannenzangvereniging “Inter Nos” bestond afgelopen jaar 75 jaar. Helaas kon dat niet echt gevierd worden door corona.” Vandaar dat het 2022 alsnog opgepakt gaat worden.
Het concert op de camping buiten in het centrale deel begint om 14.00 uur en zal voor “Inter Nos” uit 2 delen bestaan. Vòòr de pauze zult u kunnen luisteren naar zangstukken als “Tranen gelachen”, “Yesterday”, “You’ll never walk alone”, enz. Na de pauze “Imagine”, “O when the saints”, het jubileumlied van “Inter Nos”, enz.  Tussen de 2 blokken van “Inter Nos” zal optreden zangeres, tevens zangcoach en songwriter, Sandra Vanreys uit Aalten. Na het 2de blok van “Inter Nos” zal Stefan Mondial uit Groenlo, de vertolker van het Nederlandstalige lied, de middag afsluiten met zijn optreden.

Het concert is vrij toegankelijk voor iedereen. Wel zal er een gift gevraagd worden voor ons goede doel: een nieuwe ketel voor de stoomhoutzagerij Nahuis in Groenlo.