Repeteren met het volledige koor m.i.v. 27-8-2021

06-09-2021

Vrijdag 27 augustus 2021 weer repeteren met het volledige koor.

Mannenzangvereniging “Inter Nos” is een koor bestaande uit een 60-tal leden. Het koor is onderverdeeld in 4 stemgroepen.
I.v.m. corona was het sinds april 2020 niet meer mogelijk om met het voltallige koor tegelijk te zingen, maar m.i.v. vrijdag 27 september gaat dit weer voor het eerst gebeuren.
Afgelopen maanden is er steeds met het halve koor gerepeteerd in de kapschuur van ons lid Frans Boschker aan de Winterswijkseweg.
Frans heeft met groot enthousiasme zijn schuur ter beschikking gesteld en wij danken hem voor de geboden optie.

Nu we weer mogen zingen met het het hele koor in een binnen accommodatie gaan we dit tijdelijk doen in het “sociaal cultureel centrum de Mattelier” in Groenlo. Ook kan de “3de helft” daar weer plaats vinden.
Uiteraard dienen de coronaregels gerespecteerd te worden.
Helaas is het nog niet mogelijk om dat in het vertrouwde repetitielokaal bij City Lido in Groenlo te doen, omdat City Lido officieel een disco is en daarin mogen nog geen zangactiviteiten plaats vinden.

Hoe het verder gaat hangt natuurlijk af van de ontwikkelingen rond corona.
Ook is nog niet duidelijk hoe snel er weer ergens opgetreden kan worden. 15 maanden niet samen live zingen betekent ongetwijfeld dat er stevig geoefend zal moeten worden om weer op het oude niveau te komen. Oefenen achter de computer was een noodoplossing.
Maar de mannen van “Inter Nos” zijn in ieder geval blij dat ze elkaar weer kunnen ontmoeten en weer samen kunnen gaan zingen i.p.v. elkaar zien op een beeldscherm of met het halve koor zingen!