Leo Nijkamp viert dubbel jubileum

12-03-2024

Leo Nijkamp is niet het oudste lid van mannenzangvereniging “Inter Nos”, maar is onlangs wel 80 jaar geworden en 60 jaar lid van het onze zangvereniging.
Op dinsdag 5 maart 2024 heeft Leo een groot feest georganiseerd om bovenstaande te vieren. Dit met zijn familie, bekenden, buren en alle “Inter Nossers” met hun partners.
Het feest werd gehouden in de vaste repetitieruimte de Pelikaan bij City Lido.
De muziek werd verzorgd door onze DJ en “Inter Nos” zanger Guus te Molder.

Leo is al die jaren niet alleen een zeer gewaardeerd zanger bij de 1ste tenoren, maar tevens actief bij allerlei nevenactiviteiten en evenementen van de vereniging. Hij is ook degene die het afgelopen jaar de trofee heeft gewonnen i.v.m. het “beste repetitiebezoek”, een aanwezigheidsfactor van liefst 100 %!
Verder heeft hij veel genoten, met zijn vrouw die helaas is overleden, van de vele reizen naar het buitenland. Zingen bij het Hofkoor en het ook het begeleiden van de groep “`t is Greun” uit Denekamp bij de dweilorkestendagen heeft hem veel plezier bezorgd.

Tijdens de middag werd Leo toegesproken door de voorzitter Ruud Nijhof en gehuldigd i.v.m. zijn 60 jaar lidmaatschap van “Inter Nos”. Hij kreeg daarbij een oorkonde van het KNZV. Daarna werd hij toegezongen door het voltallige koor.
Een speciaal lied geschreven door onze dirigente en Harrie Sonderen:

Leo, wie’j goat noar Grol
Leo, wie’j goat noar Grol
Doar heb wie’j altied lol ehad
Al 60 jaar proficiat!
Leo, wie’j goat noar Grol

Tevens werden er op verzoek van Leo nog een aantal stukken gezongen.
Ook werd er gedanst op de muziek die de DJ draaide.

Leo, altijd erg enthousiast, bedankte iedereen voor zijn aanwezigheid en was heel blij met de gezellige en “grandioooos” mooie middag.
Aan het einde had Leo ervoor gezorgd dat de aanwezigen niet met een lege maag naar huis gingen, maar was er voor iedereen een broodje met “wos van Inter Nos”.

Leo bedankt.